Varastotilat, Keilaniemi

Keilaniementie 1 - 150.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana varastotilaa Keilaniemestä.

Vuokrattavana 150m2 lämmin varastotila kiinteistön kellarikerroksesta. Varastotilaan on suora sisäyhteys toimistotiloista, lastauslaiturilta sekä parkkihallista.

Keilaniementie 1 eli Accountor Tower on entinen Nesteen pääkonttori, joka on saanut uuden ilmeen sen saneerauksen myötä. Tämä 20 -kerroksinen kiinteistö on yksi Suomen tunnetuimmista toimistorakennuksista. Kiinteistön jokaisessa kerroksessa on kerroskohtainen jäähdytys. Ravintoloita kiinteistössä on kaksi, toinen niistä on lounasravintola Dylan ja toinen maisemaravintola Lucy in the Sky, kiinteistön 20. kerroksessa. Kohteessa on myös kuntokeskus, päivittäistavarakauppa ja oma parkkihalli. Kiinteistö on saneerattu vuonna 2020, ja tiloissa on yhdistetty upeasti uutta ja vanhaa. Vanhaa on kunnioitettu esimerkiksi pääaulassa, jonka graniittiseinä on alkuperäinen, myös hissiaulojen kaakelit ovat kulkeneet mukana kiinteistön rakentamisesta asti.

Kysy lisää numerosta 050 589 7224 Rony Korsström tai 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (10)
Kohteen tiedot
Sijainti Keilaniementie 1
Kaupunginosa Keilaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 150.00 m²
Kerros -1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Keilaniemen metroasema vastapäätä kiinteistöä, bussiyhteydet, Kehä I, yli 200 parkkipaikkaa omassa parkkitalossa ja vuonna 2020 valmistuva Raide-Jokeri pikaraitiolinja.
Palvelut Kiinteistössä aukeaa päivittäistavarakauppa, Lucy in the Sky maisemaravintola kiinteistön 20. kerroksessa, lounasravintola sekä Ole.Fit-kuntokeskus. Lisäksi siellä on erikseen vuokrattavissa olevia kokous- ja neuvottelutiloja, kiinteistöön auditorioon mahtuu 130 henkeä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo