Toimistotila, Vallila

Aleksis Kiven katu 17 - 2500.00 m²

Toimitilan kuvaus

Uniikkia toimistotilaa historiallisesta Train Factorysta, Helsingin Vallilasta.

Kohteen kaksi historiallista rakennusta Assembly Hall ja Paint Shop tarjoavat uniikkeja toimitiloja monenlaisten yritysten tarpeisiin. Paint Shop -talon 2. kerroksessa on vapaana noin 2500m2 toimistotilaa, joka on mahdollista jakaa pienempiin osiin. Kiinteistössä on parhaillaan käynnissä mittava saneeraus ja tilat valmistuvat arviolta vuoden 2023 aikana. Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön tiloista.

Train Factory sijaitsee Helsingin vetovoimaisella ja nopeasti kehittyvällä Konepajan alueella. Train Factory on tunnettu luovien alojen toimijoista ja kiinteistön tyylikkäät toimisto-, studio-, ravintola- ja myymälätilat on suunniteltu juuri alueen urbaanin hengen mukaisesti. Train Factoryn tilat uusitaan rakennuksen arkkitehtuuri ja ainutlaatuinen
historia huomioiden.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (7)
Kohteen tiedot
Sijainti Aleksis Kiven katu 17
Kaupunginosa Vallila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 2500.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet niin raitiovaunulla, busseilla, junalla kuin metrollakin. Kaupunkipyöräasema sekä raitiovaunupysäkki kiinteistön kulmalla. Kiinteistöllä on oma pysäköintihalli.
Palvelut Lähellä hyvät kahvila- ja ravintolapalvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo