Toimistotila, Keskusta Tampere

Kalevantie 2 - 759.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia ja edustavaa toimistotilaa Tampereen keskustan tuntumassa Technopolis Yliopistonrinteessä.

Tämä 759m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Tila koostuu erikokoisista huoneista sekä avotilasta ja siihen kuuluvat omat keittiö- ja wc-tilat. Vapautuminen 1.12.2024.

Technopolis Yliopistonrinne sijaitsee helposti saavutettavissa olevalla paikalla Tampereen keskustassa. Kiinteistön rakennuksien tilat ovat valmistuneet vaiheittain vuosien 2010-2016 aikana ja ne ovat rakennettu niin muuntojoustaviksi, että ne mahdollistavat monipuoliset tilaratkaisut eri alojen yritysten tarpeisiin. Kiinteistöt tarjoavat lisäksi monipuolisia tuki- ja lisäpalveluita, joihin lukeutuvat mm. aula- ja postituspalvelut, siivouspalvelut sekä vuokrattavissa olevat edustus- ja saunatilat.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (8)
Kohteen tiedot
Sijainti Kalevantie 2
Kaupunginosa Keskusta Tampere
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 759.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka D

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Rautatieasema lyhyen kävelymatkan päässä.
Palvelut Kiinteistö tarjoaa yrityksille monipuoliset palvelut, joihin lukeutuvat mm. aulapalvelu, lounasravintola, vuokrattavissa olevat kokous- ja saunatilat, kuntosali sekä videoneuvottelutila. Lisäksi Yliopistonrinteellä on oma pysäköintihalli.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo