Toimistotila, Ruoholahti

Itämerenkatu 25 - 1811.00 m²

Toimitilan kuvaus

Ennakkomarkkinoinnissa modernia toimistotilaa We Land- uudiskohteesta, Ruoholahdesta.

Vapaana vielä tämä 1811m2 tilakokonaisuus kiinteistön 2. kerroksesta. Toimisto on mahdollista jakaa kahdelle käyttäjälle noin 900m2 kokoisiin osiin.

Itämerenkatu 25 eli We Land on Ruoholahteen rakentuva uudiskohde. Kiinteistö on suunniteltu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, ja sille tavoitellaan sertifiointia BREEAM Outstanding-tasolle. Kiinteistö tarjoaa yrityksille kaikki palvelut saman katon alla, muun muassa 14. kerroksen näköalaravintola, aulan kahvila ja kaksi ravintolaa rakennetaan toisiaan täydentäväksi kokonaisuudeksi. Kiinteistöstä löytyy myös pyöräparkit, parkkihalli, kuntosali, vuokrattavia neuvottelutiloja sekä tapahtumatila. Kohteen arvioitu valmistumisajankohta on kesällä 2024.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (12)
Kohteen tiedot
Sijainti Itämerenkatu 25
Kaupunginosa Ruoholahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1811.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 31.9 - 35.9€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkiset liikenneyhteydet, metroasema vieressä ja hyvät bussiyhteydet. Länsiväylä lähellä.
Palvelut Sijainti nopeasti kasvavan Jätkäsaaren vieressä, kansainvälisen Länsisataman läheisyydessä. Länsiväylän läheisyys, kulttuurikeskus Kaapelitehdas ja Ruoholahden monipuoliset palvelut ympärillä. Kiinteistöön tulossa korkeatasoiset palvelut yritystoiminnan tueksi.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo