Toimistotila, Kalasatama

Lautatarhankatu 8 - 410.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa modernista toimistokiinteistöstä Kalasatamasta.

Kiinteistön 3. kerroksessa on 1107 m2 toimistotilaa, joka on mahdollista jakaa 410m2 ja 695m2 kokoisiin osiin. Kuvat ovat referenssikuvia kiinteistön remontoiduista tiloista.

Trooli sijaitsee Sörnäisten rantatien varrella, kävelyetäisyydellä Kalasataman metroasemasta. Kiinteistö on kooltaan 6458m2 ja sen vuokrattavissa olevat tilat sijaitsevat 1.-6. kerroksissa. Toimistotilat ovat ilmastoituja. Rakennus on korkean turvallisuustason toimistokiinteistö, joka tarjoaa muuntojoustavat ja korkealaatuiset toimitilat. Tilaratkaisut on mahdollista toteuttaa huone-, avo- tai kombitoimistoina yrityksen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on aulapalvelu, auditorio, kuntosali, lounasravintola ja parkkihalli.

Kaupunkimainen miljöö ja keskeinen sijainti Kalasataman kehittyvässä ympäristössä tekevät kohteesta houkuttelevan. Alue on jo nyt tuhansien ihmisten työpaikkakeskittymä. Kiinteistössä on neuvottelutiloja ja auditorio. Hyvät kulkuyhteydet, mm. Kalasataman metroasema lähellä.


Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (4)
Kohteen tiedot
Sijainti Lautatarhankatu 8
Kaupunginosa Kalasatama
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 410.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka C2018
Neliöhintaluokka 18.9 - 22.9€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät kulkuyhteydet, mm. Kalasataman metroasema lähellä.
Palvelut Talossa on aulapalvelu, kuntosali, kokoustiloja ja lounasruokala.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo