Toimistotila, Leppävaara

Linnoitustie 4 - 115.50 m²

Toimitilan kuvaus

Korkeatasoista ja avaraa toimistotilaa Quartetto Business Parkissa, Leppävaarassa.

Tämä 115,5m2 toimistotila sijaitsee 4. kerroksessa. Toimosto on avotilaa, jossa myös yksi neuvotteluhuone. Sosiaalitilat ovat yhteiskäyttöiset. Toimiston pinta-alaan lisätään vielä 34 m2 jyvitykset eli osuus yhteiskäyttöisistä tiloista.

Quartetto Business Park koostuu yhdeksästä eri toimistorakennuksesta, jotka ovat valmistuneet vuosina 2001-2012. Kiinteistöistä löytyvät kattavat palvelut yrityksen liiketoiminnan tueksi. Quartetto sijaitsee erinomaisella paikalla ja se on helposti saavutettavissa niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. Business Parkilla on myös runsaasti autohallipaikkoja.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (8)
Kohteen tiedot
Sijainti Linnoitustie 4
Kaupunginosa Leppävaara
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 115.50 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka D2013
Neliöhintaluokka 20.8 - 24.8€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet Leppävaarasta eri suuntiin. Leppävaaran asema kävelyetäisyydellä.
Palvelut Kiinteistössä kattavat palvelut, mm. lounasravintola, aulapalvelu, edustustilat, videoneuvottelumahdollisuus, liikunta- ja fysioterapiapalvelut sekä pesulapalvelut. Leppävaaran palvelut lähellä. Kauppakeskus Sello lähellä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo