Toimistotila, Aviapolis

Äyritie 24 - 174.00 m²

Toimitilan kuvaus

Nykyaikaista toimitilaa Aviapoliksessa Kehä III:n varrella, Plaza Business Parkissa.

Tämä 7. kerroksen 174m2 toimisto sijaitsee Plaza Business Parkin Halo-talossa. Toimisto koostuu neuvotteluhuoneesta, työhuoneista sekä avotilasta.

Plaza Business Park eli Äyritie 16-24 sijaitsee Kehä III:n varrella, lähellä lentokenttää ja kauppakeskus Jumboa.Sen toimitilat ovat nykyaikaisia ja ne ovat joustavasti muokattavissa vuokralaisen tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Tämä Business Park- kokonaisuus koostuu viidestä pääkonttoritason toimistotalosta ja tarjoaa vuokralaisille monipuoliset sekä kattavat yritystoimintaa tukevat palvelut. Pysäköintipaikkoja on erillisessä pysäköintitalossa ja lisäksi pihalla on vieraspaikkoja. Työmatkapyöräilijoille on suihkutilat.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (10)
Kohteen tiedot
Sijainti Äyritie 24
Kaupunginosa Aviapolis
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 174.00 m²
Kerros 7 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 19.5 - 23.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Kehä III:n varrella. Hyvät kulkuyhteydet myös Tuusulanväylältä.
Palvelut Vastapäätä sijaitsee kauppakeskus Jumbo. Kiinteistössä mm. aulapalvelu, neuvottelutilat, lounasravintola, cateringpalvelut, edustava saunaosasto, autonpesupalvelut, sähköposti- ja puhelinpalvelut sekä vartiointi. Autopaikkoja vuokrattavana erillisestä pysäköintirakennuksesta ja kellarikerroksesta.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo