Toimistotila, Arabia

Arabiankatu 12 - 159.00 m²

Toimitilan kuvaus

Siistiä ja modernia toimistotilaa Helsingin Arabiassa.

Kyseinen 159m2 toimisto sijaitsee 5. kerroksessa. Toimisto koostuu sekä huoneista että avotilasta. Tila on mahdollista muuttaa täysin avotilaksi.

Business Park Arabianportaali sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien varrella, lyhyen matkan päässä Helsingin keskustasta. Arabia tunnetaan parhaiten muotoilun ja designin keskittymänä. Aluetta ja sen kiinteistöjä tullaan kehittämään entisestään lähivuosien aikana.

Arabianportaalin toimitilat on rakennettu niin, että ne ovat helposti muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan joko avotilaksi, huonetoimistoksi tai monitilatoimistoksi. Kiinteistöstä löytyvät myös monipuoliset palvelut kuten ylimmän kerroksen uusi saunaosasto kattoterasseineen, ravintola-, kokous- ja toimistopalvelut sekä pysäköintihalli.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (19)
Kohteen tiedot
Sijainti Arabiankatu 12
Kaupunginosa Arabia
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 159.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 15 - 19€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet: bussit, raitiovaunu.
Palvelut Rakennuksessa aula- ja postituspalvelut, erikseen vuokrattavia neuvottelutiloja ja lounasravintola sekä ylimmässä kerroksessa vuokrattavissa oleva saunaosasto. Viereisestä Arabia Parkista vuokrattavissa myös autopaikkoja, pysäköintitalosta on katosyhteys kiinteistöön. Lyhyt matka myös kauppakeskus Arabiaan.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo