Toimistotila, Ruoholahti

Itämerenkatu 3 - 379.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia ja muuntojoustavaa toimistotilaa Ruoholahdessa.

Kiinteistön 2. kerroksessa on vuokrattavana toimistotilaa 379m2. Tila on tällä hetkellä raakapinnoilla, ja se on mahdollista vuokrata yhdessä viereisen 686m2 toimiston kanssa, jolloin kokonaispinta-ala on 1065m2. Mikäli uuden toimitilan etsiminen on tulossa ajankohtaiseksi, nyt on vielä erinomainen tilaisuus suunnitella uudet, modernit ja yrityksen brändin mukaiset toimitilat. Osa kuvista on havainnekuvia kiinteistön jo remontoiduista tiloista

Itämerenkatu 3 on toimisto- ja liiketilakiinteistö, joka on valmistunut vuonna 1998. Kiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä Ruoholahden metroasemaa. Toimitilat ovat suunniteltavissa ja muokattavissa täysin vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kiinteistö saneerattiin vuoden 2019 aikana. Kiinteistössä on lounasravintola, kellarissa on kuntosali, pyöräparkki ja suihkutilat. Vuokrattavaa toimistotilaa löytyy yhteensä 6510m2. Tiloja on mahdollista vuokrata kerroksittain tai yhdistämällä kerroksia.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (13)
Kohteen tiedot
Sijainti Itämerenkatu 3
Kaupunginosa Ruoholahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 379.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 24.2 - 28.2€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Länsiväylän läheisyydessä.
Palvelut Kiinteistössä kattava palveluvalikoima, joihin lukeutuu katutason ravintolamaailma, aulapalvelu sekä ylimmän kerroksen sauna- ja edustustilat terasseineen. Muut Ruoholahden alueen palvelut ympärillä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo