Toimistotila, Kalasatama

Työpajankatu 9 - 726.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia toimistotilaa Kalasatamassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Kyseinen 726m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 1. kerroksessa. Toimistossa on erikokoisia työ- ja neuvotteluhuoneita sekä omat wc-tilat. Tila soveltuu hyvin esimerkiksi näyttelytilaksi. Huonekorkeus keskialueella on noin 3 metriä ja sisäpihan puolen laajemmalla alueella n. 2,7 metriä. Tila on mahdollista jakaa 503,5m2 ja 222,5m2 kokoisiin osiin. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Trooli sijaitsee Sörnäisten rantatien varrella, kävelyetäisyydellä Kalasataman metroasemasta. Rakennus on korkean turvallisuustason toimistokiinteistö, joka tarjoaa muuntojoustavat ja korkealaatuiset toimitilat. Tilaratkaisut on mahdollista toteuttaa huone-, avo- tai kombitoimistoina yrityksen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on aulapalvelu, auditorio, kuntosali, lounasravintola ja parkkihalli.


Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (13)
Kohteen tiedot
Sijainti Työpajankatu 9
Kaupunginosa Kalasatama
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 726.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka C2018
Neliöhintaluokka 18.5 - 22.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet busseilla ja metrolla.
Palvelut Kiinteistössä monipuoliset palvelut, kuten aulapalvelu, auditorio, vuokrattavia neuvottelutiloja, henkilöstöravintola, parkkihalli, kuntosali.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo