Varastotilat, Viinikkala

Suokallionkuja 8 - 4700.00 m²

Toimitilan kuvaus

Uutta varastotilaa Vantaan Viinikkalasta, K3 Logistics Westistä.

Vapaana on vielä 4700 m2 logistiikkatilaa, joka valmistui kesän 2020 aikana. Varastotiloissa on lastaustaskut ja -laiturit sekä maantaso-ovet, jotka mahdollistavat erityyppisten tuotteiden käsittelyn. Tila koostuu 3700m2 kokoisesta varasto-/tuotantotilasta, noin 540m2 kokoisesta parvi-/varastotilasta sekä noin 450m2 kokoisista toimisto- ja sosiaalitiloista.

K3 Logistics West tarjoaa täysin uutta logistiikkatilaa keskeiseltä paikalta, Helsinki-Vantaan lentoaseman vierestä, Kehä III:n välittömästä läheisyydestä. Hallin sisäkorkeus on noin 12 m. Tontin koko on 28 000 m². Suuri piha-alue mahdollistaa sujuvan rekkaliikenteen, samoin kuin erillään pidettävän henkilöautoliikenteen.

Alue tarjoaa erinomaisen sijainnin ja monipuoliset palvelut logistiikka-alan toimijoille. K3:n alueella sijaitsee mm. lounasravintoloita, Nesteen D-piste ja VAK:n raskaan liikenteen
huoltopalveluja sisältäen korjaustyöt, rekkapesun, maalaamotyöt ja
katsastuspalvelut.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Kohteen tiedot
Sijainti Suokallionkuja 8
Kaupunginosa Viinikkala
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 4700.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 7.4 - 11.4€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Helsinki-Vantaan lentoaseman lähellä. Hyvät yhteydet Kehä III:sta ja Tuusulanväylää pitkin.
Palvelut Alueella on mm. lounasruokala, Nesteen D-piste, ja VAK:n raskaan liikenteen huoltopalvelut, lukuisia hotelleja, elämyskeidas Flamingo ja kauppakeskus Jumbo.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo