Toimistotila, Myyrmäki

Rajatorpantie 8 - 427.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa hyvällä sijainnilla Myyrmäessä, Virtatalossa.

Tämä 427m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Tilasta näkymät Myyrmannin suuntaan. Toimisto on huoneellinen, mutta se on saneerattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista ja siitä millaisiksi ne on mahdollista remontoida.

Rajatorpantie 8 on herännyt uudelleen eloon Virtatalona. Se sijaitsee erinomaisella paikalla Vantaan Myyrmäessä, kauppakeskus Myyrmannia vastapäätä. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti, professori Erik Kråkström. Kiinteistöstä on vuokrattavana toimistotiloja eri tasoisina, mikä vaikuttaa myös kohteen vuokrahintaan.

Kohteeseen on helppo saapua niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. Sen tilat soveltuvat monen kokoisten yritysten tarpeisiin. Kiinteistöstä löytyy mm. pysäköintipaikkoja, aulapalvelu, lounasravintola ja erikseen vuokrattavissa oleva saunaosasto.

Virtatalo sijaitsee juna-aseman ja Myyrmannin ostoskeskuksen vieressä. Matka Helsingin keskustaan kestää n. 20 minuuttia ja lentoasemalle n. 15 minuuttia.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (13)
Kohteen tiedot
Sijainti Rajatorpantie 8
Kaupunginosa Myyrmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 427.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka F
Neliöhintaluokka 11.5 - 15.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet. Juna-asemalle 5 minuutin kävelymatka. Junat I ja P kulkevat Myyrmäen aseman kautta. Vihdintie ja Hämeenlinnanväylä lyhyen ajomatkan päässä.
Palvelut Kiinteistössä on aulapalvelut, ravintola, konferenssikeskus, kuntosali sekä auditorio.
Kauppakeskus Myyrmannin palvelut muutaman sadan metrin päässä.


Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo