Toimistotila, Sörnäinen

Sörnäistenkatu 2 - 535.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia toimistotilaa Sörnäisissä.

Kyseinen 535m2 toimisto sijaitsee kiinteistön toisessa kerroksessa. Toimisto koostuu sekä avotilasta että toimistohuoneista ja siihen kuuluu omat wc-tilat ja keittiö.

Sörnäistenkatu 2 on moderni toimistokiinteistö Helsingin Sörnäisissä, heti Teurastamon naapurissa. Se on valmistunut vuonna 2008. Tilat on rakennettu vastaamaan nykyajan toimistovuokralaisten tarpeita. Lisäksi niissä on panostettu työviihtyisyyteen.
Kiinteistössä on monipuoliset palvelut, mm. lounasravintola, oma parkkihalli ja aulapalvelu. Sijainniltaan kiinteistö on erinomaisesti saavutettavissa niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. Kauppakeskus REDI:n ja Teurastamon alueen palvelut lyhyen kävelymatkan päässä.

Tämän kohteen omistaa Sponda.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (2)
Kohteen tiedot
Sijainti Sörnäistenkatu 2
Kaupunginosa Sörnäinen
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 535.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka E
Neliöhintaluokka 19 - 23€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Puolessa välin Kalasataman ja Sörnäisten metroasemia. Lähellä Itäväylää.
Palvelut Kiinteistössä lounasravintola, aulapalvelu ja neuvottelutilat erikseen vuokrattavissa. Rakennuksessa oma parkkihalli.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo