Toimistotila, Sörnäinen

Vilhonvuorenkatu 11 - 663.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa Helsingin Sörnäisissä.

Tämä tila on kooltaan 663m2 ja se sijaitsee kiinteistön 7. kerroksessa. Toimistossa on avotilaa, työ- ja neuvotteluhuoneita, loungetila sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Tila remontoidaan vuokralaisen tarpeiden mukaan. Toimisto on mahdollista jakaa kahdelle käyttäjälle 321m2 ja 317m2 kokoisiin osiin. Kuva on havainnekuva tilasta remontin jälkeen.

Sörnäisissä sijaitsevalla Hattutehtaalla on pitkä historia, joka on saanut alkunsa huopahattujen ja kahvin tuottamisesta. Nykyään tämä punatiilinen tehdasrakennus tarjoaa inspiroivan työympäristön ja erinomaiset tilat hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Tällä hetkellä Hattutehtaalla toimii paljon luovan alan yrityksiä, jotka muodostavat aktiivisen yhteisön. Rakennuksessa toimii myymälöitä, kahvila, lounasravintola sekä kuntosali ja vuokrattavissa on neuvottelu- ja kokoustiloja. Kiinteistön toimitilat sijaitsevat kolmessa siivessä, ovat moderneja ja vuokralaiselle sopiviksi muunneltavissa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (6)
Kohteen tiedot
Sijainti Vilhonvuorenkatu 11
Kaupunginosa Sörnäinen
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 663.00 m²
Kerros 7 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 19 - 23€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Loistavat julkisen liikenteen yhteydet. Metrolle n. 200m matka, hyvät raitiovaunu- ja bussiyhteydet. Kiinteistössä pysäköintihalli.
Palvelut Kiinteistössä lounasravintola. Sörnäisten alueen palvelut ympärillä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo