Toimistotila, Runsor

Runsorintie 1 - 1000.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimitilaa Runsoria Business Parkissa Vaasassa, Airport Parkin alueella.

Kiinteistössä on vuokrattavana 1000m2 toimistotilaa. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Runsorintie 1 eli Runsoria Business Park on monipuolinen kiinteistö, joka tarjoaa asiakkailleen toimisto-, varasto-, tuotanto- ja liiketilaa. Tilat ovat jaettavissa ja muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Kiinteistössä aula- ja vastaanottopalvelut, erikseen vuokrattavissa olevia neuvottelu- edustus- ja koulutustiloja sekä suosittu lounasravintola. Kiinteistön pihalla runsaasti pysäköintipaikkoja, joista osa on lämpötolpallisia.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (8)
Kohteen tiedot
Sijainti Runsorintie 1
Kaupunginosa Runsor
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1000.00 m²
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 6 - 10€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lähellä E12-moottoritietä ja Vaasan lentoasemaa. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet.
Palvelut Kiinteistössä aula- ja vastaanottopalvelut, erikseen vuokrattavissa olevia neuvottelu- edustus- ja koulutustiloja (mm. 72 hengen auditorio) ja suosittu lounasravintola. Kiinteistön pihalla runsaasti pysäköintipaikkoja, joista osa on lämpötolpallisia.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo