Toimistotila, Ydinkeskusta

Aleksanterinkatu 9 - 488.00 m²

Toimitilan kuvaus

Täysin remontoitua toimistotilaa erinomaisella paikalla Helsingin ydinkeskustassa.

Tämä upea 488m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Tila on pääosin avotilaa ja sisältää yhden isomman neuvottelutilan sekä muutaman pienen huoneen. Lisäksi tilassa on omat keittiö- ja wc-tilat. Tila on vasta remontoitu ja siihen on mahdollista rakentaa myös lisää neuvottelutiloja. Tila on myös mahdollista yhdistää saman kerroksen 642m2 tilan kanssa, jolloin kokonaisuudeksi saadaan 1130m2. Kokonaisuudesta on mahdollista myös irroittaa 377m2 tai 751,5m2 kokoiset tilakokonaisuudet.

Aleksanterinkatu 9 on toimisto- ja liikekiinteistö, joka sijaitsee loistavalla paikalla Aleksanterinkadun ja Kluuvinkadun kulmassa. Kauppakeskus Kluuvi sijaitsee aivan vieressä ja tarjoaa kattavat palvelut sekä inspiroivan työympäristön.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen

Katso kuvat (19)
Kohteen tiedot
Sijainti Aleksanterinkatu 9
Kaupunginosa Ydinkeskusta
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 488.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 38 - 42€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Loistavat liikenneyhteydet sekä julkisilla että omalla autolla. Aleksia pitkin kulkevat useat raitiovaunulinjat ja Päärautatieasema on kivenheiton päässä kiinteistöstä.
Palvelut Ympärillä Helsingin keskustan alueen runsas palveluvalikoima.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo