Toimistotila, Pasila

Televisiokatu 4 - 433.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia pääkonttoritason toimistotilaa Pasilan Visiossa.

Tämä 433m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 1. kerroksessa. Toimistossa on avotilaa sekä 3 toimistohuonetta, yksi 4 hengen tiimihuone sekä 12 hengen neuvotteluhuone. Yhteiskäyttöiset wc-tilat naapuritilan kanssa. Mahdollisuus rakennuttaa myös omat WC-tilat. Oma sähkömittari. Aulapalvelu veloitetaan erikseen.

Pasilan Visio eli Televisiokatu 4 on toimistokiinteistö, hyvällä sijainnilla Länsi-Pasilassa. Kiinteistön katutasossa on vastaanottoaulan ja toimistotilojen lisäksi neuvotteluhuoneita vieraiden tapaamista varten sekä suurempi monitoimitila esimerkiksi yritysten koulutus-, esittely- tai tiedotustilaisuuksissa käytettäväksi. Sisääntulokerroksen yläpuolella on neljä toimistokerrosta, joiden yhteenlaskettu vuokrattavan toimistotilan pinta-ala on yhteensä noin 11 000 m2.

Ylimmässä kerroksessa on kaksi edustustason kokoushuonetta sekä henkilökunnan kuntosali. Kiinteistö on varustettu ARE-Sensus järjestelmällä, joten sisäilmaolosuhteet ovat parhaat mahdolliset. Rakennuksessa on kaksi maanalaista kerrosta, joihin sijoittuvat pysäköintitilojen lisäksi henkilökunnan sosiaalitilat.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (12)
Kohteen tiedot
Sijainti Televisiokatu 4
Kaupunginosa Pasila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 433.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka D
Neliöhintaluokka 19.9 - 23.9€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet kaikkialle pääkaupunkiseudulla. Bussi- ja raitiovaunupysäkit löytyvät kohteen välittömästä läheisyydestä. Pasilan juna-asema kävelymatkan päässä.
Palvelut Business Centerin käyttäjäpalvelut, kuten aulapalvelu, neuvottelutilat, vartiointi, henkilökuntaravintola, kabinetit, kuntosali yms. Kiinteistössä parkkihalli.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo