Toimistotila, Merihaka

Haapaniemenkatu 7-9 - 208.00 m²

Toimitilan kuvaus

Edullista toimistotilaa Helsingin Merihaassa.

Tämä toimistotila on kooltaan n. 498m2 ja se kattaa kiinteistön 17. kerroksen. Tila on yhdistelmä sekä avo- että huonetoimistoa. Kerros on mahdollista jakaa 208m2 ja 290m2 osiin. Molemmilla puolilla on omat wc- ja keittiötilat. Toimistosta on hienot näkymät sekä merelle että kaupungille. Tila on pintaremontoitu ja siistissä kunnossa.

Haapaniemenkatu 7-9 eli Meritorni sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, lähellä Hakaniemen toria. Kiinteistön lähettyvillä on lounasravintola, päivittäistavarakauppa ja apteekki. Keskustan palvelut lyhyen matkan päässä. Kiinteistössä on runsaasti pysäköintitilaa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (22)
Kohteen tiedot
Sijainti Haapaniemenkatu 7-9
Kaupunginosa Merihaka
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 208.00 m²
Kerros 17 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 14 - 18€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät raitiovaunu- ja metroyhteydet. Nelostien läheisyydessä.
Palvelut Hakaniemen ja Merihaan alueen palvelut lähistöllä. Helsingin keskustan monipuoliset palvelut lähellä. Kiinteistössä lounasravintola. Lähellä mm. päivittäistavarakauppa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo