Toimistotila, Vallila

Kuortaneenkatu 5 - 415.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa perinteikkäässä tekosilkkikutomossa Vallilassa.

Tämä industrial-henkinen 415m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Tila remontoidaan nykyaikaiseksi uudelle vuokralaiselle ja tilaratkaisuihin on mahdollista päästä vaikuttamaan. Toimistossa on isot ikkunat, jotka tuovat tilaan valoa. Toimistoon on suunniteltu avotoimistoalueita sekä erikokoisia kokous-/projektihuoneita. Vapautuminen sopimuksen mukaan.

Vallilan tekosilkkikutomon toimistorakennus on vuonna 1939 rakennettu punatiilinen teollisuusrakennus, joka on saneerattu persoonalliseksi toimitilakiinteistöksi. Rakennus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä Pasilan asemaa. Kiinteistössä on toimitiloja alkaen 50 neliöstä yli 700 neliön kokonaisuuksiin.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (4)
Kohteen tiedot
Sijainti Kuortaneenkatu 5
Kaupunginosa Vallila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 415.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 18 - 22€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet, bussit ja raitiovaunu. Lähellä myös parkkihalli. Lähimmät bussi- ja raitiovaunupysäkit 300 metrin päässä.
Palvelut Vallilan alueen lounasravintolat ja muut palvelut lähettyvillä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo