Toimistotila, Aviapolis

Perintökuja 4 - 116.00 m²

Toimitilan kuvaus

Modernia toimistotilaa Vantaalla, Avia Line 3:ssa.

Tämä 116m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Kiinteistön tilat on rakennettu niin, että ne ovat helposti muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Vapautuminen sopimuksen mukaan.

Avia Line on moderni toimistokokokonaisuus, joka koostuu 4 erillisestä rakennuksesta. Kiinteistön tilat on rakennettu niin, että niitä on helppo muokata vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kiinteistölle on myönnetty platinatason LEED-sertifiointi.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (2)
Kohteen tiedot
Sijainti Perintökuja 4
Kaupunginosa Aviapolis
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 116.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 18.2 - 22.2€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet busseilla ja junilla. Lähellä Tuusulanväylää ja Kehä III:sta. Hyvä sijainti lentokentän vieressä.
Palvelut Lyhyt matka kauppakeskus Jumboon. Alueella myös paljon hotelli- ja majoituspalveluita. Autopaikkoja pihalla ja pysäköintitalossa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo