Toimistotila, Keskusta Lahti

Aleksanterinkatu 10 - 211.00 m²

Toimitilan kuvaus

Uutta vastaavaa toimistotilaa Lahden keskustassa.

Kiinteistön Aleksanterinkadun puoliseen siipeen, 4. ja 5. kerrokseen, toteutetaan uutta vastaavaa toimistotilaa käyttäjien tarpeisiin soveltuviksi ja laadukkaiksi kokonaisuuksiksi. 4. kerroksessa on 211m2 toimistotilaa ja 5. kerroksessa 176m2. 4. kerroksen toimisto on mahdollista jakaa kahdelle käyttäjälle. Nyt on erinomainen mahdollisuus päästä suunnittelemaan yrityksesi näköiset tilat! Vapautuminen sopimuksen mukaan. Kuvat ovat havainnekuvia mahdollisesta toteutuksesta.

Aleksanterinkatu 10 on toimisto- ja liikekiinteistö Lahden keskustassa. Se on valmistunut vuonna 1913 ja se tunnetaan parhaiten pankkitoiminnastaan. Se on yksi keskusta-alueen maamerkeistä. Kiinteistöstä löytyy tällä hetkellä mm. ravintola- ja kahvilapalvelut. Lisäksi Lahden keskustan muut palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Kiinteistössä on oma parkkihalli ja Toriparkki sijaitsee lähellä. Kellarissa on myös mahdollisuus säilyttää polkupyöriä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (4)
Kohteen tiedot
Sijainti Aleksanterinkatu 10
Kaupunginosa Keskusta Lahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 211.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät kulkuyhteydet julkisella liikenteellä ja omalla autolla.
Palvelut Kiinteistössä ravintola- ja kahvilapalvelut. Lahden keskustan palvelut ympärillä. Kiinteistössä parkkihalli ja mahdollisuus pyörien säilyttämiseen.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo