Toimistotila, Ruoholahti

Tammasaarenkatu 5 - 285.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa Helsingin Ruoholahdesta.

Vapaana 285m2 toimisto Santa-Maria- rakennuksen 4. kerroksessa. Tila koostuu avotilasta, työ- ja neuvotteluhuoneista sekä omista keittiö- ja wc-tiloista.

HTC Helsinki eli Tammasaarenkatu 1-7 koostuu viidestä toimistorakennuksesta, jotka tarjoavat yrityksille edistykselliset puitteet, nopeat tietoliikenneyhteydet ja näyttävät toimitilat Helsingin Ruoholahdessa. Tilat on rakennettu niin, että ne ovat helposti muunneltavissa asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi. HTC:n ympäristö tarjoaa monipuolisia palveluita, muun muassa catering-, aula-, siivouspalveluita, henkilöstöravintolan ja kahvilan, autopesulan, kuntosalin sekä hieronta-ja kosmetologipalveluita. HTC:n yhteiset kokous- ja saunatilat ovat myös vuokralaisen käytössä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (14)
Kohteen tiedot
Sijainti Tammasaarenkatu 5
Kaupunginosa Ruoholahti
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 285.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka G2007

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet keskustaan ja muualle pääkaupunkiseudulle. Läheisyydessä yleisiä pysäköintipaikkoja.
Palvelut Korkealaatuiset kongressi-, kokous- ja juhlatilat, sekä aula- ja postituspalvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo