Toimistotila, Vallila

Sturenkatu 16 - 479.50 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana tasokasta toimistotilaa Helsingin Vallilassa.

Tämä 479,5m2 tila sijaitsee kiinteistön 1.kerroksessa. Tila on pääosin avotilaa ja siihen kuuluu myös muutama huone sekä oma keittiö ja wc-tilat. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Sturenkatu 16 on osa Workery+ -konseptia, ja se sijaitsee erinomaisella alueella Teollisuuskadun, Elimäenkadun ja Sturenkadun kulmassa, Vallilassa. Kiinteistön tilat on aiemmin palvellut tuotanto- ja toimistotiloina, ja keväällä 2021 tilat uudistettiin täysin. Kiinteistössä on mm. premium-tason kuntosali, kahvila, ravintola sekä kaikissa tiloissa tehokas ilmanpuhdistus.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (7)
Kohteen tiedot
Sijainti Sturenkatu 16
Kaupunginosa Vallila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 479.50 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 16.5 - 20.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset kulkuyhteydet joka puolelta pk-seutua, raitiovaunulla ja eri bussit. Helppo kulku keskustaan.
Palvelut Kiinteistössä monipuoliset palvelut, kuten mm. vuokrattavia neuvottelutiloja, ravintola, kahvila, kuntosali. Lähellä Vallilan ja Alppilan alueen palvelut.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo