Toimistotila, Vuosaari

Rahtarinkatu 5 - 194.00 m²

Toimitilan kuvaus

Uutta toimistotilaa Helsingin Vuosaaressa.

Tämä siisti 194m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Toimistossa on kaksi työhuonetta, neuvotteluhuone sekä avotilaa. Tilaan kuuluu oma keittiö, wc-tilat ovat toimiston ulkopuolella. Toimistossa on jäähdytys, CAT6-kaapelointi ja valokuitu. Vuokrattavissa myös hallitilaa. Vapautuminen 1.9.2022. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön toimistotiloista.

Rahtarinkatu 5 eli Vuosaaren Rahtarinpuisto on moderni varasto- ja teollisuuskiinteistö Vuosaaren satamassa, johon on hyvät kulkuyhteydet Kehä III pitkin. Sijainti on erinomainen maahantuontiin ja maastavientiin keskittyneille yrityksille. Tällä hetkellä kiinteistössä mm. logistiikka- ja kuljetusalan toimijoita.

Kiinteistö on rakennettu vuonna 2009 ja sen tilat ovat nykyaikaisten vaatimusten mukaisia.
Piha-alue on asfaltoitu. Palveluina kiinteistössä mm. lounasravintola ja erikseen vuokrattavissa olevat edustustilat.


Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (7)
Kohteen tiedot
Sijainti Rahtarinkatu 5
Kaupunginosa Vuosaari
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 194.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka E2007
Neliöhintaluokka 14.7 - 18.7€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Rakennus sijaitsee liikenneyhteyksiltään keskeisellä paikalla, missä Kehä I ja Kehä III kohtaavat. Helsinki-Vantaan lentoasemalle on 15 min. matka. Sijainti Vuosaaren satamakeskuksen portilla korjaamo- ja huoltotoimintojen alueella.
Palvelut Kiinteistössä on lounasravintola. Käytössä tyylikkäät sauna- ja edustustilat, joihin on mahdollista saada myös tarjoilu.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo