Toimistotila, Pitäjänmäki

Valimotie 14 - 1500.00 m²

Toimitilan kuvaus

Ennakkomarkkinoinnissa uusi ja tehokas toimistokiinteistö, joka rakennetaan Valimon kehittyvälle teollisuusalueelle.

Viihtyisä toimintaympäristö tarjoaa monipuoliset palvelut ja erinomaisen sijainnin vilkkaiden väylien varrella. Valimo tarjoaa yrityksille muuntojoustavaa ja jäähdytettyä toimitilaa. Tilat voidaan muokata asiakkaiden tarpeiden mukaisesti avotoimistoksi, huoneellisiksi kokonaisuuksiksi tai niiden yhdistelmiksi.

Kiinteistön kokonaispinta-ala on jopa 15000 m2. Kerroskoko on noin 1700 m2 ja se voidaan jakaa useammalle käyttäjälle 360 m2-595 m2 kokoisiin osiin.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Kohteen tiedot
Sijainti Valimotie 14
Kaupunginosa Pitäjänmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1500.00 m²
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua. Valimo sijaitsee Turunväylän ja Kehä I:n läheisyydessä ja ajomatka Helsingin keskustaan kestää vain noin 10 min. Myös julkiset liikenneyhteydet busseilla ja junilla ovat hyvät.
Palvelut Valimo tarjoaa monipuoliset palvelut yrityksille, muun muassa ravintola-, vastaanotto- ja asiakasneuvottelutilat, kuntosali kellaritasossa sekä viihtyisät taukotilat toimistokerroksissa. Lähimpään kauppaan on vain 500m, lääkäriasemaan 200m ja liikuntakeskukseen 1km.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo