Toimistotila, Vallila

Teollisuuskatu 13-15 - 2676.00 m²

Toimitilan kuvaus

Tasokasta toimitilaa Vallilan nopeasti kehittyvältä alueelta.

Tämä 2676m2 tila kattaa kiinteistön 5.kerroksen. Tilaan sisältyy mm. mm. neuvottelutiloja, ryhmätyö- & vetäytymishuoneita sekä lounge-tyyppistä tilaa. Tila viimeistellään vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kuvat ovat havainnekuvia muista kiinteistön tiloista.

Teollisuuskatu 13-15 sijaitsee erinomaisella paikalla Teollisuuskadun varrella Pasilassa, kauppakeskus Triplan vieressä. Kiinteistön tilat uudistetaan täysin ja ne suunnitellaan joustamaan yritysten muuttuvia tilatarpeita varten. Kiinteistössä on aulapalvelu, kahvila, ravintola, pyöräparkki sekä pyöränhuoltopiste työmatkapyöräilijöitä varten.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (10)
Kohteen tiedot
Sijainti Teollisuuskatu 13-15
Kaupunginosa Vallila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 2676.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 16.5 - 20.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Useat bussiyhteydet ja raitiovaunupysäkki lähellä. Pasilan vilkas juna-asema vieressä.
Palvelut Vastaanotto- ja kokouspalvelut, kahvila/ravintola, pyöräparkki pyöränhuoltopisteineen, kauppakeskus Triplan ja Redin palvelut vieressä. Rakennuksen kellarikerroksissa on runsaasti autopaikkoja vuokralaisten käytettävissä. Rakennuksen kellarikerroksessa runsaasti autopaikkoja vuokralaisille ja vieressä sijaitseva Aimo Park Vallilassa 700 autopaikkaa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo