Liiketilat, Matinkylä

Piispansilta 11 - 96.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana liiketilaa Espoon Matinkylässä, kauppakeskus Iso Omenassa.

Tämä 96m2 liiketila sijaitsee kauppakeskuksen 1. kerroksessa. Tila ei sovellu ravintola-, kahvila- tai parturi-kampaamotoimintaan. This premise is not suitable for a restaurant, cafeteria or a barber shop.

Kauppakeskus Iso Omena sijaitsee Espoon Matinkylässä, Länsiväylän varrella ja se avattiin vuonna 2001. Kauppakeskuksessa on yli 200 liikettä sekä elokuvateatteri. Laajennuksen myötä kauppakeskuksen liikepinta-ala kasvoi n. 25 000m2 vuonna 2017.

Laajennuksen myötä ensimmäiseen kerrokseen avattiin ravintolamaailma M.E.E.T- meet, eat, enjoy, together. M.E.E.T koostuu lähes 40 erilaisesta ravintolasta ja kahvilasta. Ravintolamaailman viereen avattiin myös uusi Finnkino joka koostuu seitsemästä elokuvasalista.

Iso Omena on suosittu ostos- ja ajanviettopaikka laadukkaiden liikkeiden ja ravintolapalveluidensa ansiosta. Iso Omena tarjoaa monipuolisia muodin, sisustuksen ja vapaa-ajan palveluja. Kauppakeskuksessa on erinomaiset päivittäistavarapalvelut sekä monipuoliset kahvila- ja ravintolapalvelut. Saapuminen on helppoa hyvien julkisten liikenneyhteksien takia. Pysäköintipaikkoja omalla autolla saapuville löytyy kauppakeskuksen omasta pysäköintihallista.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (5)
Kohteen tiedot
Sijainti Piispansilta 11
Kaupunginosa Matinkylä
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 96.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Kauppakeskus sijaitsee Länsiväylän läheisyydessä. Kauppakeskuksen yhteydessä Matinkylän metroasema.
Palvelut Kauppakeskuksessa monipuoliset kahvila-, ravintola- ja päivittäistavarapalvelut, kirjasto sekä useita muoti- ja sisustusliikkeitä. Runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo