Toimistotila, Pitäjänmäki

Valimotie 1 - 428.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa hyvällä sijainnilla Helsingin Pitäjänmäellä.

Kyseinen 428m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 4. kerroksessa. Tila on joustavasti muokattavissa. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista ja siitä millaiseksi ne on mahdollista remontoida.

Valimotie 1 on toimitilakiinteistö, joka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäen yritysalueella. Kiinteistö tarjoaa yritykselle tehokkaat ja muuntojoustavat toimistotilat kaikkiin tarpeisiin. Rakennuksen julkisivu uudistettiin vuonna 2010. Kaikkiin kerroksiin on henkilö- ja tavarahissiyhteys. Lisäksi kellarikerroksessa on varastotiloja, sekä sosiaalitilat naisille ja miehille. Kiinteistölle on helppo saapua ja parkkitilaa löytyy runsaasti.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (11)
Kohteen tiedot
Sijainti Valimotie 1
Kaupunginosa Pitäjänmäki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 428.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka D2018
Neliöhintaluokka 16 - 20€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet: useat bussit. Hyvät kulkuyhteydet Kehä I:lta, Hämeenlinnanväylältä, Turunväylältä ja Vihdintieltä.

Raidejokeri alkaa liikkumaan syksyllä 2023.
Palvelut Kiinteistössä oma lounasravintola. Lähellä mm. lisää lounasravintoloita, päivittäistavarakauppa ja kuntosaleja.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo