Toimistotila, Kalasatama

Tukkutorinkuja 5 - 443.00 m²

Toimitilan kuvaus

Täysin uutta toimistotilaa keskeisellä sijainnilla Helsingin Kalasatamassa.

Tämä 775m2 toimisto sijaitsee kiinteistön 6. kerroksessa. Tila on pääosin avonaista. Tila on jaettavissa 443m2 ja 332m2 kokoisiin osiin.

Kalasataman Kampus -toimistotalo eli Tukkutorinkuja 5 on 35 000 m2 kokonaisuus, joka valmistui loppuvuodesta 2019. Sen pääkäyttäjänä on Kesko. Vuokrattavaa tilaa löytyy muille toimijoille noin 10 000m2. Yhden kerroksen koko on n. 1900m2 ja se on jaettavissa neljälle käyttäjälle. Nämä toimitilat on rakennettu niin, että niitä on helppo muokata juuri käyttäjänsä tarpeiden mukaan. Lisäksi tilat ovat avaria ja valoisia isojen ikkunoidensa ja valoatriumin ansiosta.

Kalasataman keskeinen sijainti, Redi palveluineen ja hyvät kulkuyhteydet tarjoavat erinomaiset puitteet kaiken kokoisille yrityksille tässä upeassa, modernissa kiinteistössä. Kiinteistössä on aulapalvelu, lounasravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja, tyylikäs tapahtumatila terasseineen kiinteistön ylimmässä kerroksessa sekä sosiaalitilat ja pyöräparkki kellarikerroksessa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (17)
Kohteen tiedot
Sijainti Tukkutorinkuja 5
Kaupunginosa Kalasatama
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 443.00 m²
Kerros 6 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 23 - 27€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Kalasataman metroasema, bussi- ja raitiovaunuyhteydet, pyöräväylät, Itäväylä.
Palvelut Kiinteistössä on aulapalvelu, henkilöstöravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja, tapahtumatila ja kattoterassi, pysäköintihalli, pyöräparkki, siivouspalvelut. Kauppakeskus Redi heti kiinteistön vieressä, Teurastamon alueen ravintola ja muut palvelut myös lyhyen matkan päässä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo