Toimistotila, Keilaniemi

Keilaranta 6 - 600.00 m²

Toimitilan kuvaus

Tyylikästä ja modernia toimistotilaa Keilaniemestä.

Kyseinen 600m2 kokoinen toimistotila sijaitsee kiinteistön kuudennessa kerroksessa. Toimistossa on avotilaa, neuvottelu-/tiimihuoneita sekä omat keittiö- ja wc-tilat.

Keilaranta 6 tarjoaa valoisat ja avarat toimitilat, joita voidaan muunnella yrityksen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on jäähdyttävä ilmanvaihto ja nykyaikainen infrastruktuuri. Lisäksi tarjolla on kattavat palvelut.

Kysy lisää numerosta 040 531 2793/ nina.lahtonen@bref.fi tai 044 723 4700/ info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (28)
Kohteen tiedot
Sijainti Keilaranta 6
Kaupunginosa Keilaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 600.00 m²
Kerros 6 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 25.7 - 29.7€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Länsiväylän, Kehä I ja Turun moottoritien varrella. Yli 400 pysäköintipaikkaa, joista suurin osa kellarikerroksen paikoitushallissa. Bussipysäkit 100-300 metrin päässä, tuleva metro 200 metrin päässä.
Palvelut Kiinteistöissä on tarjolla monipuoliset palvelut, kuten kuntosali, kaksi lounasravintolaa. Nykyaikaiset aulapalvelut, toistakymmentä kokous- ja edustustilaa sekä yli 100:n hengen auditorio.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo