Toimistotila, Pasila

Televisiokatu 1 - 760.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa Pasilasta.

Kiinteistössä on vuokrattavana yhteensä 6000m2 toimistotilaa, joka jakautuu kerroksiin 2-5. Kerroskoko on noin 1600m2. Kerros on mahdollista jakaa kahdelle käyttäjälle, noin 760m2 kokoisiin osiin. Pienin vuokrattava tilakoko on 452m2.

Televisiokatu 1 sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, Helsingin Pasilassa. Kiinteistössä on monipuoliset palvelut, kuten aulapalvelu, kokous- ja edustuspalvelut, lounasravintola, lounge sekä saunatilat, kuntosali ja pyöräparkki. Lisäksi vuokralaisille on tarjolla autopaikkoja, -latauspisteitä sekä autopesulapalvelut. Kauppakeskus Triplan kattavat palvelut sijaitsevat lyhyen matkan päässä.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Kohteen tiedot
Sijainti Televisiokatu 1
Kaupunginosa Pasila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 760.00 m²
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkiset liikenneyhteydet. Ilmalan juna-asemalle alle 10 minuutin kävelymatka. Lähin raitiovaunupysäkki noin 5 minuutin kävelymatkan päässä.
Palvelut Kiinteistössä on mm. aulapalvelu, kokous- ja edustuspalvelut, lounasravintola, lounge sekä saunatilat, kuntosali ja pyöräparkki. Tarjolla on myös autopaikkoja, -latauspisteitä sekä autopesulapalvelut. Kauppakeskus Triplan kattavat palvelut sijaitsevat lyhyen matkan päässä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo