Toimistotila, Ydinkeskusta

Elielinaukio 5 - 502.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa erinomaisella sijainnilla Helsingin rautatieaseman kupeessa.

Tämä 502m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 6. kerroksessa. Toimistossa on työhuoneita, neuvottelutiloja, puhelinhuoneita, avotilaa sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Toimistosta on hienot maisemat junaratojen, Kansalaistorin sekä Kaisaniemen puiston suuntiin. Tilaan sisältyy jyvitys yhteiskäyttöisistä tiloista.

Vuonna 2003 rakennettu Elielinaukio 5 on ollut pääkonttorina koko historiansa ajan ja nyt muutetaan ensi kertaa monikäyttäjätaloksi, jossa on vuokrattavissa modernia ja tehokasta toimitilaa uniikein junaratanäkymin. Talon julkisivu, sisäänkäynti ja palveltu aula uudistetaan ja taloon avataan yhteiskäyttöinen terassi. Kaisatunnelin valmistuessa 2024 kiinteistöön avautuu oma kulku sen kautta. Kohteen sijainti on erinomainen aivan rautatieaseman naapurissa Elielinaukion kupeessa. Kiinteistö on BREEAM-sertifioitu.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (21)
Kohteen tiedot
Sijainti Elielinaukio 5
Kaupunginosa Ydinkeskusta
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 502.00 m²
Kerros 6 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 42 - 46€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkiset liikenneyhteydet junilla, busseilla, raitiovaunuilla ja metrolla. Kiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Helsingin päärautatieaseman kupeessa.
Palvelut Keskustan monipuoliset palvelut ja lukuisat lounasravintolat sijaitsevat kävelyetäisyydellä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo