Toimistotila, Leppävaara

Itsehallintokuja 4 - 242.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa keskeisellä sijainnilla Espoon Leppävaarassa Polaris Business Parkissa.

Tämä 242m2 kokoinen toimisto sijaitsee Castor-talon 1. kerroksessa. Toimistossa on avotilaa, huoneita sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Tilasta on käynti takapihan lastauslaiturille. Vuokrattavana myös varastotilaa. Vapautuminen kesällä 2024.

Polaris Business Park sijaitsee Perkkaalla, Turunväylän varrella, Leppävaaran välittömässä läheisyydessä. Se koostuu kolmesta toimistotalosta, jotka ovat kytketty toisiinsa. Castor-talo on valmistunut vuonna 2011 ja sen tilat ovat nykyaikaisia ja viihtyisiä. Kiinteistöt tarjoavat vuokralaisilleen myös monipuoliset palvelut liiketoiminnan tueksi.


Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (9)
Kohteen tiedot
Sijainti Itsehallintokuja 4
Kaupunginosa Leppävaara
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 242.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 17 - 21€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Liikenneyhteydet kaikkialle ovat erinomaiset.
Palvelut Kauppakeskus Sello sijaitsee kivenheiton päässä. Kiinteistössä itsessään aula-, toimisto-, tietoliikenne-, turvallisuus- ja autonpesupalvelut. Rakennuksessa myös lounasravintola. Mahdollisuus vuokrata parkkipaikkoja Polaris Parkin hallista ja pihalta.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo