Toimistotila, Keilaniemi

Keilalahdentie 2-4 - 1150.00 m²

Toimitilan kuvaus

Pääkonttoritason toimistotilaa Keilaniemessä.

Tämä 1150m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 7. kerroksessa. Toimistossa on huoneita, avotilaa sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Tila remontoidaan vuokralaisen tarpeiden mukaan. Toimistosta on näkymät mantereen suuntaan. Vapautuminen kesäkuussa 2025.

Keilalahdentie 2-4 eli Keilalahti Campus on moderni pääkonttoritason toimistokiinteistö, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Keilaniemessä. Kiinteistö on tunnettu suomalaisten suuryritysten pääkonttoreista; Fortumin lisäksi kiinteistössä sijaitsee myös Tietoevryn sekä Microsoftin toimitilat. Keilalahti Campuksella on kolme ravintolaa, kaksi kuntosalia, sauna- ja sosiaalitilat sekä auditorio. Parkkipaikkoja on mahdollista vuokrata. Työmatkapyöräilijöille in pyöräparkki sekä pyöränhuoltopiste. Keilaniemi sijaitsee loistavalla paikalla metron, Raide Jokerin sekä Länsiväylän lähettyvillä.

Keilalahti Campuksella käynnistyy mittava kehityshanke, jossa uudistetaan niin kiinteistön tiloja kuin palveluvalikoimaakin. Hanke käynnistyy vuoden 2024 aikana.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (8)
Kohteen tiedot
Sijainti Keilalahdentie 2-4
Kaupunginosa Keilaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1150.00 m²
Kerros 7 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 29 - 33€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaisella paikalla olevasta kiinteistöstä on hyvät liikenneyhteydet Helsingin keskustaan. Raide-Jokeri vieressä ja metroasema kiinteistön yhteydessä. Helsinki-Vantaan lentokentälle n. 20 min.
Palvelut Kiinteistössä on aulapalvelu, kulunvalvonta, useita lounasravintoloita, kuntosali sekä saunatilat. Lähellä on kauppa ja tasokkaita lounasravintoloita. Kiinteistöstä on mahdollista saada parkkipaikkoja.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo