Liiketilat, Keskusta Turku

Yliopistonkatu 15 - 268.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana ravintolatilaa Turun keskustasta.

Tämä 436m2 liiketila sijaitsee kiinteistön katutasossa, ja se soveltuu ravintolatoimintaan. Tilaan mahtuu 135 asiakaspaikkaa. Tilaan sisältyy keittiö, drinkkibaari, kabinetti ja kellarikerroksessa sijaitsevat henkilökunnan sosiaalitilat. Tila on mahdollista jakaa myös kahdelle ravintolatoimijalle n. 161m2 ja n. 268m2 kokoisiin osiin.

Maanmiesten Kauppatalolla on erinomainen sijainti aivan Turun kauppatorin kupeessa, Kauppiaskadun ja Yliopistonkadun kulmassa. Keskustan monipuoliset palvelut ovat aivan kivenheiton päässä. Lähellä on useita pysäköintihalleja, joista voi vuokrata parkkipaikkoja.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai inf0@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (6)
Kohteen tiedot
Sijainti Yliopistonkatu 15
Kaupunginosa Keskusta Turku
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 268.00 m²
Kerros 1 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkiset liikenneyhteydet. Kävelymatka Turun juna-asemalle. Lyhyt ajomatka valtaväylille 9, 10 ja 1.
Palvelut Turun keskustan monipuoliset palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Kiinteistö sijaitsee aivan Turun kauppatorin kupeessa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo