Toimistotila, Aviapolis

Tietotie 9 - 1000.00 m²

Toimitilan kuvaus

Laadukasta toimistotilaa Helsinki-Vantaan lentokentän välittömässä läheisyydessä.

Tämä noin. 1000m² kokoinen toimistokokonaisuus sijaitsee kiinteistön 3. kerroksessa. Tila on yhdistelmä avotilaa, neuvottelu- ja työhuoneita. Tilassa on omat wc:t. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista. Vapautuminen vuoden 2025 lopulla.

Tietotie 9 eli Colony Airport on vuonna 2013 valmistunut korkealaatuinen toimistorakennus, jossa on joustavat pohjaratkaisut ja runsaasti palveluita, kuten kuntosali, edustussaunatilat kattoterassilla, kokoustilat ja laadukas ravintola. Tilat on rakennettu joustavuutta ajatellen ja korkeimman mahdollisen laatutason mukaisesti pääkonttorin tiloiksi.

Kiinteistöllä on LEED Platinum -sertifikaatti ja se on poikkeuksellisen kattavasti ESG-standardien mukainen. Rakennus on varustettu geotermisellä lämmöntuotannolla, aurinkopaneeleilla ja se on energiatehokkuudessa parasta A-luokkaa. Kiinteistö sijaitsee kansainvälisen lentokentän vieressä Aviapoliksen alueella.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (25)
Kohteen tiedot
Sijainti Tietotie 9
Kaupunginosa Aviapolis
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1000.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 24 - 28€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Tietotie sijaitsee aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman vieressä. Kiinteistöstä on hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan pääkaupunkiseutua: lähijuna-asema ja tuleva pikaraitiotiepysäkki sijaitsevat aivan vieressä. Automatka Helsingin keskustasta kestää noin puoli tuntia. Kiinteistöllä on myös poikkeuksellisen suuri pysäköintikapasiteetti.

Etäisyyksiä:

Bussipysäkki 400m
Juna-asema 1km
Lentoasema 1,4km
Palvelut Kiinteistössä korkeatasoiset palvelut, kuten aulapalvelu, auditorio, lounasravintola, neuvottelutilat sekä tax-free -kauppa. Vuokrattavana myös edustussaunatilat. Kiinteistössä on pyöräparkki ja suihkutilat. Autopaikkoja löytyy runsaasti. Lentokentän alueen monipuoliset palvelut lähettyvillä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo