Toimistotila, Ydinkeskusta

Bulevardi 6 - 136.00 m²

Toimitilan kuvaus

Edustavaa toimistotilaa Bulevardilla.

Tämä 136m2 toimistotila sijaitsee A-portaan 3. kerroksessa. Toimistossa on 6 valoisaa huonetta sekä omat keittiö- ja wc-tilat. Tilasta on hienot näkymät Bulevardille. Kiinteistön tiloissa on jäähdytetty koneellinen ilmastointi ja CAT6a- kaapelointi. Vapautuminen viimeistään lokakuussa 2024.

Bulevardi 6 on historiallinen arvokiinteistö loistavalla paikalla Helsingin keskustassa. Kiinteistö saneerattu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen ja sen tilat ovat muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan, kiinteistöä kuitenkin kunnioittaen.

Bulevardi 6 on osa Bulevardin kulmaa, jonka muodostavat kolme eri kiinteistöä; Bulevardi 2-4, Erottajankatu 4 ja Bulevardi 6. Se on valmistunut pääosin vuonna 1894 ja sen on suunnitellut arkkitehti Theodor Granstedt. Kiinteistön vanha osa edustaa tyyliltään uusrenessanssia ja uusin osa jugendia.

Kysy lisää numerosta 044 7234 700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (3)
Kohteen tiedot
Sijainti Bulevardi 6
Kaupunginosa Ydinkeskusta
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 136.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset julkisen liikenteen yhteydet. Omalla autolla tullessa lähellä useat keskusta-alueen pysäköintihallit.
Palvelut Kiinteistössä on vuokrattavissa neuvottelukeskus kaikilla Hotelli Klaus K:n palveluilla. Työmatkapyöräilijöille on omat suihku- ja sosiaalitilat. Ympärillä keskustan monipuolinen palveluvalikoima.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo