Toimistotila, Munkkivuori

Huopalahdentie 24 - 112.00 m²

Toimitilan kuvaus

Siistiä toimistotilaa Munkkivuoren Huudissa.

Tämä 112m2 toimisto koostuu avotilasta ja kahdesta neuvottelutilasta. Tila sijaitsee kiinteistön A-puolen 4. kerroksessa. Toimiston pinta-alaan lisätään vielä 30m2 jyvitykset eli osuus yhteiskäyttöalueista.

Huudi on kahdesta rakennuksesta koostuva yrityspuistokokonaisuus. Kiinteistö tarjoaa yrityksille viihtyisät tilat ja ajanmukaiset palvelut sekä loistavan sijainnin Munkkivuoren ostoskeskuksen läheisyydessä. Kiinteistö sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, lähellä Vihdintietä ja Turunväylää. Viihtyisässä kiinteistössä on aulapalvelu, lounasravintola, kahvila, kuntosali sekä vuokrattavia neuvottelutiloja ja saunatilat.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (13)
Kohteen tiedot
Sijainti Huopalahdentie 24
Kaupunginosa Munkkivuori
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 112.00 m²
Kerros 4 Kerros
Energialuokka E2014
Neliöhintaluokka 19 - 23€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät julkisen liikenteen yhteydet. Turunväylän, Vihdintien ja Hämeenlinnanväylän läheisyydessä.
Palvelut Kiinteistössä monipuoliset palvelut yrityksille, mm. aula- posti-, muutto- ja kalustepalveluita. Erikseen vuokrattavissa myös neuvottelu- ja saunatilat. Rakennuksessa lounasravintola, kuntosali ja kahvila.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo