Toimistotila, Tuupakka

Tulkintie 29 - 831.00 m²

Toimitilan kuvaus

Hyväkuntoista, nykyaikaista toimistotilaa Vantaan Tuupakassa toimisto- ja logistiikkakiinteistössä.

Kiinteistön 2. kerroksessa on toimistoa vuokrattavana 830,7m2 toimistotila. Pohjakuvassa tämä tila on toimistotila 4. Tilan vuokraan sisältyy sähköpistokkeellisia autopaikkoja 17 kpl.

Tulkintie 29 sijaitsee hyvällä paikalla, Kehä III:n varrella, lyhyen matkan päässä lentokentästä. Lyhyt matka myös Hämeenlinnan- ja Tuusulanväylälle sekä Vuosaareen ja Lahdentielle.

Kiinteistö on valmistunut 2000-alussa 6,3ha kokoiselle tontille. Vuokrattavaa toimistotilaa löytyy yhteensä 4000m2 kolmesta eri kerroksesta.

Tulkintien toimitilat täyttävät nykytoimistojen vaatimukset. Tilat ovat helposti muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti avotilaksi, huoneelliseksi tai monitilatoimistoksi.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (3)
Kohteen tiedot
Sijainti Tulkintie 29
Kaupunginosa Tuupakka
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 831.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 11.5 - 15.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla ja julkisella liikenteellä. Kiinteistön pihalla runsaasti pysäköintipaikkoja.
Palvelut Kiinteistössä on lounasravintolatila, johon etsitään uutta toimijaa. Kauppakeskus Jumbo muutaman minuutin automatkan päässä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo