Toimistotila, Konala

Malminkartanonkuja 4 - 851.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Konalassa.

Tämä 851m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Se on pääosin huoneellista ja sisältää omat sosiaalitilat. Tilat ovat kuitenkin muokattavissa tarpeen mukaan. Tilan vieressä on tilava tavarahissi.

Malminkartanonkuja 4 on toimisto- ja varastorakennus Helsingin Konalassa, Vihdintien varrella. Kiinteistö on valmistunut vuonna 1992 ja siitä on pidetty hyvää huolta. Tilojen tekniikka on nykyaikaista ja niissä on palkkijäähdytys. Toimistotilat on helposti muunneltavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Varastorakennuksesta on mahdollista vuokrata toimiston ohella varastotiloja, joihin on kulku myös sisäkautta.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen

Katso kuvat (18)
Kohteen tiedot
Sijainti Malminkartanonkuja 4
Kaupunginosa Konala
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 851.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 9.9 - 13.9€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Kiinteistö sijaitsee Vihdintien läheisyydessä, se on helposti saavutettavissa Kehä I:ltä ja Kehä III:lta. Malminkartanon juna-asema sijaitsee noin 1,3 kilometrin päässä.
Palvelut Kiinteistössä monipuoliset palvelut, joihin lukeutuu mm. aula- ja postituspalvelut, erikseen vuokrattavissa olevat neuvottelutilat, kuntosali, palloiluhalli ja lounasravintola. Lisäksi pyöräilijöille polkupyöräparkki ja pukuhuonetilat. Kiinteistöllä myös lämmin pysäköintihalli.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo