Toimistotila, Kaartinkaupunki

Kasarmikatu 25 - 629.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa arvokiinteistössä Helsingin Kaartinkaupungissa.

Tämä 629m2 laadukas toimistotila sijaitsee kiinteistön 6. kerroksessa. Toimisto on pääosin avonainen. Tilan lattiat viimeistellään vielä uudelle vuokralaiselle. Kerroksesta on sisäporrasyhteys 5. kerroksen 175m2 toimistoon, joten ne on helppo vuokrata yhdessä. Kokonaisuus on tällöin yhteensä 804m2.

Kasarmikatu 25 on rakennettu 1800-luvulla, ja se on vasta saneerattu nykypäivän vaatimusten tasoiseksi, kuitenkin kiinteistön arvokkuus säilyttäen. Tiloja tukee nykyaikainen tekniikka, mm: IT-kaapelointi Cat6A, Led-valaistus sekä jäähdytys katossa. Toimitilat ovat avaria ja huonekorkeus on jopa 3 metriä.

Kiinteistöllä on ainutlaatuinen, katettu atrium-sisäpiha, jota voi hyödyntää sekä rentoutumiseen että työntekoon. Kellarikerroksessa sijaitsevat vuokrattavissa olevat Klubin neuvottelutilat, jotka tarjoavat puitteet niin pienille kokouksille kuin suurille asiakastilaisuuksille. Vuokralaisten käytössä on pyörävarasto sekä suihku- ja pukuhuonetilat. Kiinteistöllä on LEED-ympäristösertifikaatti.


Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (17)
Kohteen tiedot
Sijainti Kasarmikatu 25
Kaupunginosa Kaartinkaupunki
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 629.00 m²
Kerros 6 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 37.5 - 41.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet omalla autolla ja julkisella liikenteellä. Kasarmitorin pysäköintihalli vieressä.
Palvelut Kiinteistön kellarikerroksessa sijaitseva Klubi tarjoaa erikseen vuokrattavia neuvottelutiloja. Katutasossa on kahvila. Kiinteistössä on pyörävarasto sekä suihku- ja pukuhuonetilat.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo