Toimistotila, Otaniemi

Miestentie 1 - 1432.00 m²

Toimitilan kuvaus

Uutta vastaavaa toimistotilaa Espoon Otaniemessä.

Kiinteistössä toteutetaan mittava saneeraushanke, jossa uudistetaan kiinteistön tilat uutta vastaavaan kuntoon. Toimitilat toteutetaan vastaamaan vuokralaisten tarpeita, joten nyt on hyvä mahdollisuus päästä itse vaikuttamaan tilasuunnitteluun alusta alkaen. Saneerauksen yhteydessä kehitetään myös kiinteistön energiatehokkuutta. Kiinteistölle tullaan hakemaan BREEAM-ympäristösertifikaattia. Tilat valmistuvat keväällä 2022.

Tämä 1432m2 toimistotila kattaa kiinteistön 3. kerroksen. Tila on mahdollista jakaa kahdelle käyttäjälle 620m2 ja 812m2 kokoisiin osiin. Toimisto on betonipinnoilla, ja se viimeistellään vuokralaisen tarpeiden mukaan. Tilat ovat muuttovalmiita arviolta 5kk vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta. Kuvat ovat havainnekuvia kiinteistön tiloista saneerauksen jälkeen.

Miestentie 1 sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon teknologiakeskittymässä. Vieressä sijaitsevat Teknillinen korkeakoulu ja Keilarannan toimistokeskittymä. Toimistokerrokset ovat valoisat ja tarjoavat runsaasti tehokasta toimistotilaa. Kiinteistö on rakennettu vuonna 1987 pääkonttorikäyttöön. Kiinteistössä on lounasravintola, kuntosali, pyöräparkki ja suihkutilat, aulapalvelu sekä sähköautojen latauspaikkoja.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (9)
Kohteen tiedot
Sijainti Miestentie 1
Kaupunginosa Otaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1432.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 22.5 - 26.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Otaniemen bussit ja sijainti Otaniemen, Tapiolan ja Keilaniemen alueiden yhtymäkohdassa Kehä I:n varrella.
Palvelut Talon käyttäjiä palvelee lounasravintola. Kiinteistön pihalla sijaitsevan huoltoaseman yhteydessä toimii kahvila ja K-market. Edustavan aulan palvelut. Autopaikkoja vuokrattavissa hallista ja pihalta. Kiinteistössä on pyöräparkit ja suihkutilat sekä kuntosali.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo