Toimistotila, Itäkeskus

Itäkatu 1-7 - 300.00 m²

Toimitilan kuvaus

Toimistotilaa kauppakeskus Itiksessä.

Itiksen toimistotilat jakautuvat kuuteen rakennukseen ja vuokrattavia tilakokoja on saatavilla jopa 600m2 asti. Tilat remontoidaan uusille vuokralaisille. Osasta tiloista on suora hissiyhteys kauppakeskukseen. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön toimistotiloista.

Kauppakeskus Itis sijaitsee Itä-Helsingissä, Itäkeskuksessa. Itiksessä on vuokrattavaa toimitilaa yli 100 000m2, ja se tarjoaa asiakkailleen kaikki arjessa tarvittavat palvelut sekä lukuisia erikoisliikkeitä. Lisäksi kauppakeskuksessa on monipuolinen ravintolamaailma sekä erilaisia terveyspalveluita. Kauppakeskus sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien varrella. Alueelle pääsee helposti niin omalla autolla Kehä I:stä pitkin, kuin julkisilla liikennevälineilläkin. Kauppakeskusen yhteydessä on metroasema ja sinne tulee myös lukuisat bussilinjat. Itiksessä on runsaasti myös pysäköintitilaa.


Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (13)
Kohteen tiedot
Sijainti Itäkatu 1-7
Kaupunginosa Itäkeskus
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 300.00 m²
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 19 - 23€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Erinomaiset liikenneyhteydet Kehä I:stä ja Itäväylää pitkin. Itiksen yhteydessä on oma bussi- ja metroasema.
Palvelut Itäkeskuksen monipuoliset palvelut ja runsas valikoima lounasravintoloita ovat vuokralaisten käytettävissä.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo