Liiketilat, Varisto

Martinkyläntie 63 - 1000.00 m²

Toimitilan kuvaus

Vuokrattavana toimistotilaa Vantaan Varistosta.

Tämä reilu 1000m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa. Tila on pääosin avonainen, ja siihen on mahdollista rakentaa oma keittiö. Tila soveltuu myös myymäläksi. Kerrokseen on tavarahissiyhteys.

Martinkyläntie 63 on varasto-, toimisto-, ja liikekiinteistö, joka soveltuu ja taipuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Kiinteistö sijaitsee helposti saavutettavissa olevalla paikalla Kehä III:n ja Vihdintien läheisyydessä. Pihassa on hyvin pysäköintipaikkoja ja siinä on mahdollista operoida isommallakin autolla. Lähistöllä palvelevat mm. Hämeenkylän ja Variston lounaspaikat ja päivittäistavarakaupat.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (7)
Kohteen tiedot
Sijainti Martinkyläntie 63
Kaupunginosa Varisto
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 1000.00 m²
Kerros 2 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät kulkuyhteydet, Vihdintien ja Kehä III:n läheisyydessä. Martinkyläntietä pitkin kulkevat bussit. Kiinteistön pihassa hyvin pysäköintitilaa.
Palvelut Lähellä Variston ja Hämeenkylän palvelut. Lyhyellä etäisyydellä mm. lounasravintoloita ja päivittäistavarakauppa.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo