Toimistotila, Keilaniemi

Miestentie 7 - 900.00 m²

Toimitilan kuvaus

Uutta toimistotilaa Espoon Keilaniemessä.

Kiinteistön 3. kerros on kooltaan 900m2, ja se on mahdollista jakaa 400m2 ja 500m2 kokoisiin osiin. Tiloihin on mahdollista saada työhuoneita, avotilaa, neuvottelutiloja, hiljaisen työskentelyn tiloja sekä kohtaamis- ja taukotiloja tarpeiden mukaan. Kuvat ovat yleiskuvia kiinteistön tiloista.

Swing Housen B-talo on 7-kerroksinen toimistotalo, jossa on vuokrattavaa toimistotilaa yhteensä 6200m2. Kerroskoko on noin 900 m2, ja se voidaan jakaa jopa neljälle käyttäjälle. Joustavat tilaratkaisut varmistavat sen, että tilat muuntautuvat yritystoiminnan mukaan. Vuokralaisille on tarjolla monipuolinen kattaus palveluita, kuten liikunta- ja hyvinvointipalveluja, toimisto- ja aulapalvelut, kokous- ja monitoimitiloja sekä ravintolapalvelut. Kiinteistö valmistui loppuvuodesta 2021.

Swingillä on erinomainen sijainti Keilaniemen ja Otaniemen risteyksessä. Metro ja poikittaisliikenteen bussipysäkit ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Autopaikkoja on mahdollista vuokrata ja pyöräilijöille on oma pyöräparkki.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (18)
Kohteen tiedot
Sijainti Miestentie 7
Kaupunginosa Keilaniemi
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 900.00 m²
Kerros 3 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 25.5 - 29.5€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet Kehä I:stä pitkin. Lyhyt kävelymatka metroasemalle. Poikittaislinjojen bussipysäkit ovat lähellä.
Palvelut Aula- ja toimistopalvelut, hyvinvointi- ja liikuntapalvelut, kokous- ja monitoimitilat, ravintolapalvelut, pysäköintitilat ja pyöräparkki.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo