Toimistotila, Vallila

Teollisuuskatu 33 - 980.00 m²

Toimitilan kuvaus

Tyylikästä toimistotilaa Vallilassa, Vallila33 Business Parkissa.

Tämä 980m2 moderni toimistotila sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa. Toimistossa on avotilaa, neuvottelu- ja lepohuoneita sekä oma keittiö ja wc-tilat. Kiinteistössä on tavarahissi. Vapautuminen sopimuksen mukaan. Pohjakuvissa esimerkkejä eri kalustevaihtoehdoista.

Teollisuuskatu 33 eli Vallila33 sijaitsee näkyvällä paikalla, hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella, noin 800m metrin päässä Pasilan asemalta. Kiinteistössä on tyylikäs aula, jossa aulapalvelu palvelee vuokralaisia ja vieraita. Kiinteistössä on myös oma tasokas lounasravintola Loft33, vuokrattavia neuvottelutiloja, kuntosali- ja pilatestilat, modernit pukuhuoneet saunatiloineen sekä autohalli, josta voi vuokrata pysäköintioikeuspaikkoja. Työmatkapyöräilijöille on pyöräparkki kiinteistön sisäpihan puolella. Kiinteistön viimeisin saneeraus valmistui keväällä 2020.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Katso kuvat (21)
Kohteen tiedot
Sijainti Teollisuuskatu 33
Kaupunginosa Vallila
Tyyppi Vuokra
Pinta-ala 980.00 m²
Kerros 5 Kerros
Energialuokka Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Neliöhintaluokka 23 - 27€/m2

Alueen palvelut

Liikenneyhteydet Pasilan asemalle noin 800 metrin matka. Hyvät yhteydet myös raitiovaunuilla ja busseilla.
Palvelut Kiinteistössä on aulapalvelu, lounasravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja, koulutustila, kuntosali- ja pilatestilat, pukuhuone- ja saunatilat. Autopaikkoja mahdollista vuokrata. Pyöräilijöille pyöräparkki sisäpihalla.

Pyydä lisätietoja

Pyydä lisätietoja

Jätä meille yhteydenottopyyntö. Palaamme sinulle mahdollisimman pian ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.

  • Jätä meille yhteydenottopyyntö. Otamme sinuun yhteyttä ja aloitamme uusien toimitilojen kartoittamisen. Palvelumme on tilanhakijoille täysin ilmainen.
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo