Varastotilat Espoo

Varastotilat Espoo

Onko yrityksellänne etsinnässä uudet varastotilat tai tuotantotilat Espoosta? Katso itsellesi sopivat kohteet hakukoneestamme tai jätä meille yhteydenottopyyntö. Me hoidamme koko toimitilaprosessin puolestasi ja etsimme varastotilan sinulle alueelta Espoo.

 

Toimitilavuokrausprosessin eteneminen

  • asiakkaan toimitilatarpeiden kartoitus
  • asiakkaan kriteerejä parhaiten vastaavien kohteiden etsiminen
  • kohdekierros tiloissa, joita asiakas pitää potentiaalisimpina vaihtoehtoina
  • tilaa koskevien muutosten läpikäynti ja sopimusneuvottelut
  • vuokrasopimuksen allekirjoitus

 

Tilanhaussa on hyvä muistaa myös se, että jos jokin varastotila on sijainniltaan erinomainen juuri teidän yrityksellenne ja se näyttää huonokuntoiselta tai sen hetkiset tilaratkaisut eivät miellytä, on asia usein ratkaistavissa. Lähes kaikki tilat ovat muokattavissa tai ainakin ehostettavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan.

Varastotilat ja logistiikkatilat Espoossa

Espoo on jakautunut muutamaan eri keskittymään varasto-, tuotanto- ja logistiikkatilojen suhteen. Yksi alueista sijaitsee Kehä III:lla Pohjois-Espoon alueella. Juvanmalmilta ja Koskelosta löytyy tiloja sekä isommille että pienemmille alan toimijoille. Toinen suurempi alue sijaitsee Länsiväylän varrella, Etelä-Espoossa. Varastotilaa on tarjolla mm. Kivenlahdessa, Suomenojalla ja Olarissa. Lisäksi Turunväylän varrella on muutamia pienempiä alueita, joista on saatavilla pienempiä varastotiloja.

 

Vuoden 2019 lopulla mm. Säteriin valmistui uusia monitoimitiloja, jotka on suunniteltu joustaviksi niin, että yksiköitä on helppo muunnella, jakaa ja yhdistellä. Niiden pohja- ja LVI-ratkaisut mahdollistavat muokattavuuden eri toimialojen käyttäjien tarpeisiin. Tilat voivat toimia niin tuotanto-, varasto- kuin näyttelytiloina. Tämän kaltaiset monitoimitilat ovat yleistyneet nykypäivänä ja niitä on vuokrattavana myös muualla Suomessa.

Varastotilojen vuokraaminen

Tarjolla on monentasoisia varasto-, logistiikka- ja tuotantotiloja joka puolella Espoota. Me Bureaulla pystymme vastaamaan toimitilatarpeeseesi, sillä meillä on välityksessä kaikkien suurien ja pienempienkin omistajien tilat. Pystymme siis tarjoamaan teille yhdellä yhteydenotolla kaikki teidän tarpeisiinne sopivat toimitilat Espoon alueella. Olemme mukananne koko toimitilanhakuprosessin aina tarpeidenne kartoituksesta vuokrasopimuksen allekirjoitukseen asti.

 

Varastotilat Espoo- kysy lisää vapaista varastotiloista!

 

Yhteydenottopyyntö

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.