13.06.2019

Uusrenessanssipalatsi Erottaja2

Erottajankatu 2 on upea uusrenessanssipalatsi erinomaisella paikalla Helsingin ydinkeskustassa. on rakennettu vuonna 1891 ja sen on suunnittelut Theodor Höijer.

 

Arkkitehtonisesti näyttävä kiinteistö

Erottajankatu 2 on historiallinen arvokiinteistö, joka herätetään uudelleen eloon. Tästä lähtien talo tunnetaan nimellä Erottaja 2. Se edustaa tyyliltään uusrenessanssia, josta kielivät upeasti maalatut sisäkatot, holvikaaret ja stucco-koristeet. Sieltä löytyy myös lunetti-ikkunoita, graniitti- ja puupilareita sekä valurautaisia yksityiskohtia. Suurimmissa osissa tiloista huonekorkeus on yli 4 metriä. Lisäksi kiinteistössä on yli 40 jugend-tyylistä kakluunia.  Erottaja2 tunnetaan parhaiten Tullihallituksen talona. Lisäksi siellä on asunut valtiollisen elämän ja kulttuurin suuria vaikuttajia.

 

 

 

Remontoitua, nykyaikaista toimistotilaa vanhassa hengessä

Kiinteistö remontoidaan sen arvoa kunnioittaen. Kaikki suunnitellaan yhdessä museoviraston kanssa, jotta

tämä kulttuurihistoriallisesti arvokas kiinteistö saa arvoisensa muutoksen. Tiloista tulee korkealaatuisia toimistoja, joissa panostetaan etenkin käyttäjälähtöisyyteen. Tiloista tulee nykyaikaisia monitilatoimistoja, joissa on huomioitu käyttäjänsä vaatimat tarpeet.

Toimitilat ovat muuttovalmiita keväällä 2021, joten nyt on hyvä aika varata itsellesi uudet tilat huippupaikalta ja päästä mukaan suunnittelemaan juuri sinun yrityksellesi sopivat toimitilat. Tämä kiinteistö on erinomainen vaihtoehto niin pääkonttoriksi kuin pienemmillekin toimijoille. Siitä tulee talon vuokralaisten edustava käyntikortti.

 

Vuokrattavat toimitilavaihtoehdot

Tilaa on vuokrattavana 2.-6. kerroksissa yhteensä 6500m2. Yhden kerroksen koko on noin 1300m2 ja niitä on mahdollista yhdistellä. Tiloja on mahdollista päästä katsomaan kevään ja kesän 2019 aikana, jonka jälkeen kiinteistössä aloitetaan saneeraus. Varaa siis oma katselmuksesi jo tänään!

 

Toimitilahakukoneestamme löydät myös muut Helsingin keskustan alueen toimitilat. Keskustan ja sen lähiympäristön löydät hakusanalla Helsingin keskusta- alue tai Keskuska Helsinki- alue. Hakukoneeseen pääset tästä. Tilanhakumme on asiakkaalle täysin ilmainen. Meidän kauttamme saatte tilatarpeenne kartoituksen ja kaikki tarpeitanne vastaavat toimitilat. Olemme apunanne aina vuokrasopimuksen allekirjoitukseen asti.

 

Avainsanat: Erottaja2, arvokiinteistö, vapaat toimitilat helsinki keskusta, toimistotilat helsinki keskusta, vuokrattavat toimistotilat

 

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo