11.08.2022

Joustavia toimitiloja nopeasti kehittyvältä Aviapoliksen alueelta

Aviapolis on Vantaan suurin ja koko Suomen kasvavin yritysten keskittymä. Aviapoliksella on erinomainen sijainti, sillä sieltä on loistavat liikenneyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua sekä lentokenttä vain kivenheiton päässä, joka avaa yhteydet koko maailmaan. Autolla Aviapolikseen pääsee kätevästi Tuusulanväylää tai Kehä III:sta pitkin. Myös julkiset yhteydet ovat hyvät, sillä kehärataa pitkin pääsee ydinkeskustaan vain puolessa tunnissa.

 

Aviapoliksen ja lentokentän alueen palvelut monipuolistuvat nopeaa vauhtia ja alue kehittyy suurin harppauksin. Tämän lisäksi vain pienen matkan päässä sijaitsee kauppakeskus Jumbo, josta löytyy yli 120 liikettä sekä Flamingon viihde- ja hotellikeskus. 

 

Alueelta löytyy nyt jo useita laadukkaita toimitilakiinteistöjä ja suunnitteilla on lisää upeita rakennuksia. Vapaita toimitiloja on monipuolisesti tarjolla, alla olemme esitelleet niistä osan. 

 

 

Aviapolis

 

Gate8

 

GATE8 Business Park sijaitsee osoitteessa Äyritie 8–12 ja se koostuu kahdeksasta eri rakennuskokonaisuudesta. Nämä kiinteistöt yhdessä tarjoavat monipuoliset palvelut kaikkiin yrityksen tarpeisiin. Kiinteistöjen toimitilat ovat valoisia ja pääosin ikkunoilla kolmeen ilmansuuntaan. Kaikissa tiloissa on myös jäähdytys.

 

 

Kiinteistöstä löytyy mm. kaksi lounasravintolaa, aulapalvelut, erikseen vuokrattavat sauna- ja kokoustilat sekä runsaasti parkkitilaa. Kiinteistöä vastapäätä toisella puolella Kehä III:sta sijaitsee Kauppakeskus Jumbo ja hotelli Flamingo runsaine palveluineen.

 

Erilaisia tilakokonaisuuksia on joustavasti tarjolla noin 800m2 asti.

 

Teknobulevardi 3-5

 

Teknobulevardi 3-5 eli Technopolis Aviapolis tarjoaa yrityksille näkyvän paikan sekä uudenaikaiset ja hyvin muunneltavat tilat. Kiinteistön kansainvälinen ilmapiiri, erinomaiset ja kattavat palvelut sekä erilaiset verkostoitumistilaisuudet tuovat suuren lisäarvon vuokralaisille.  Kiinteistössä on saatavilla laajat palvelut, jotka pitävät sisällään mm. kokous-, juhla- ja illallispalveluita, videoneuvottelumahdollisuuden ja modernin saunaosaston.

 

 

Tiloja vapaana noin 900m2 asti.

 

Karhumäenkuja 2

 

Karhumäenkuja 2:ssa sijaitseva Aviabulevardi A2 sopii kaikenkokoisille ja erityisesti kansainvälisyyttä arvostaville yrityksille lentokentän läheisyyden ja alueen lukuisten hotellien ansiosta. Aviabulevardilla on alueen paras sijainti sen erinomaisten liikenneyhteyksien vuoksi. Alueella on myös runsaasti pysäköintitilaa. Uuden Kehäradan Aviapolis- junaseisakkeen toinen sisäänkäynti on kiinteistön välittömässä läheisyydessä. Talossa on kattavat palvelut, joihin kuuluu muun muassa ravintola, neuvottelutilaa, ylimmän kerroksen edustussauna ja kattoterassi.

 

 

Aviabulevardi A2 on rakennettu LEED -ympäristösertifioinnin vaatimusten mukaisesti. Tämä takaa erinomaisen ilmanlaadun, energiatehokkuuden ja viihtyvyyden. Kiinteistön modernin ilmanvaihtojärjestelmän ansiosta esimerkiksi neuvotteluhuone on mahdollista rakentaa mihin kohtaan toimistoa tahansa. Rakennuksen ikkunapinta-ala on suunniteltu siten, että sisätiloihin tulee optimoidusti luonnonvaloa.

 

Vielä muutama reilu 400m2 kokoinen toimistotila vapaana.

 

Lentokentän alue

 

Lentokentän alueella on runsaasti erilaisia vuokrattavia toimitiloja. Tarjolla on sekä modernia toimistotilaa että suuriakin logistiikkakokonaisuuksia. Alue kehittyy voimakkaasti tulevina vuosina, kun Avia City -keskuskorttelin rakentamistyöt etenevät.

 

Lentäjäntie 3

 

Lentäjäntie 3 eli Avia Pilot sijaitsee hyvällä paikalla Helsinki-Vantaan lentokenttäalueella. Kiinteistö on ajattoman tyylikäs, ja se toimii alueen maamerkkinä. Kiinteistön vuokralaiset muodostavat monipuolisen yritysyhteisön, joka tarjoaa erinomaisia liiketoiminta- ja verkostoitumismahdollisuuksia.

 

 

Avia Pilot tarjoaa toimistotiloja niin pienten kuin suurtenkin yritysten tarpeisiin. Osaa tiloja voi muunnella joustavastikin ja tilojen vuokraaminen myös kalustettuna on mahdollista. Kiinteistössä on mm. kokoustiloja, kuntosali, parturi-kampaamo, pesula, aulapalvelu ja viihtyisä lounge-alue. Aulassa voi jopa tehdä lähtöselvityksen, kun on lähdössä lennolle. Kiinteistö tarjoaa siis loistavat puitteet erityisesti yrityksille, joille lentomatkustaminen kuuluu olennaisena osana liiketoiminnan pyörittämiseen.

 

Tiloja on vapaana monipuolisesti 241m2 suuruiseen tilaan asti.

 

Turbiinintie 1

 

Turbiinintie 1 eli Avia Base tarjoaa yrityksille joustavat tilaratkaisut, jotka toteutetaan laadukkailla materiaaleilla. Tilojen ketterä muunneltavuus on keskeisessä roolissa. Avia Base valmistuu Aviapoliksen juna-aseman yhteyteen vuonna 2023. Vuokrattavaa toimistotilaa löytyy noin 6200m2. Kiinteistön kerroskoko on 958m2, ja se on mahdollista jakaa jopa neljälle käyttäjälle. Tilat räätälöidään vuokralaisten tarpeiden mukaan. Kiinteistön ylimmässä kerroksessa sijaitsee terassi ja neuvottelutilat. Taloon tulee myös lounasravintola-/kahvila.

 

 

Avia Base -toimistorakennus on osa uutta Avia City -keskuskorttelia. Avia City on ainutlaatuinen lentokenttäkaupunki Vantaan Aviapoliksessa, joka yhdistää liiketoiminnan, palvelut ja asumisen. Alueen suunnittelussa kiinnitetään erityistä huomiota nykyajan joustavan työteon mahdollistamiseen niin tilojen kuin palvelujenkin osalta. Kiinteistölle haetaan LEED Gold -tason ympäristösertifikaattia. Avia Base on Avia Cityn ensimmäinen osa, jonka jälkeen alueelle toteutetaan monipuolisia palveluja tarjoava liikekeskus.

 

 

Tutustu Aviapoliksen ja lentokentän alueen vuokrattaviin toimitiloihin tai jätä meille yhteydenottopyyntö, niin etsimme yrityksellenne uudet toimitilat veloituksetta. 

 

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo