18.04.2019

Kalasataman ja Sörnäisten toimistot

Itäiseen kantakaupunkiin kuuluva Sörnäisten alue oli aikoinaan teollisuusaluetta, jossa toimivat mm. HOK Elanto, Kone- ja Siltarakennus ja rahtilaivasatama. Nykyään näistä vanhoista teollisuuskiinteistöistä ja alueista on saneerattu toimitila- ja asuinkiinteistöjä. Alue kehittyy koko ajan ja 2040-lukuun mennessä Sörnäisten viereen, Kalasatamaan onkin rakentunut uusi, merellinen asuin- ja työympäristö. Vuonna 2018 alueelle aukesi mm. Kauppakeskus REDI, jonka yhteyteen valmistuu myös asuntoja.

 

Sörnäisten ja Kalasataman alueella on tällä hetkellä tarjolla vapaita toimitiloja useissa eri kiinteistöissä. Alueelle on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet busseilla, raitiovaunuilla ja metrolla. Kiinteistöt tarjoavat yrityksille muuntojoustavat toimitilat ja monipuoliset palvelut liiketoiminnan tueksi.

 

Kalasataman Kummeli – Vilhonvuorenkatu 12

 

Kalasataman Kummeli eli Vilhonvuorenkatu 12 sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Kalasatamassa. Kiinteistön tila valmistuivat täydellisestä saneerauksesta vuonna 2015. Tilat ovat muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan ja ne voidaan toteuttaa niin avotiloina, huoneellisina kuin monitilatoimistoinakin.

 

Kalasataman Kummelissa on korkeatasoisia ja viihtyisiä kokoustiloja sekä ylimmässä kerroksessa Horisontti-auditorio, josta on upeat näkymät Helsingin yli. Ravintola Kummeli tarjoaa monipuolisten lounasvaihtoehtojen lisäksi catering-palvelut kokouksiin ja yritysten tilaisuuksiin. Ravintolasta voi tilata myös à la carte -aterioita kokoustiloihin tai omiin toimitiloihin. Kiinteistössä on lisäksi tarjolla monipuoliset yritystoimintaa tukevat palvelut, kuten aulapalvelu, siivous, remonttipalvelut, sisustussuunnittelu, postituspalvelu, juhlapalvelut sekä muuttopalvelut.

 

Kohteen vapaisiin toimitiloihin voi tutustua tarkemmin täällä.

 

Lindström Talo- Lautatarhankatu 6

 

Lindström talo eli Lautatarhankatu 6 on 1900-luvun tehdashenkinen kiinteistö, joka on saneerattu vuonna 2013. Se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella koko ajan kehittyvän Kalasataman alueella. Urbaania tunnelmaa luo lisäksi vieressä sijaitseva Teurastamo palveluineen.

 

Talo tarjoaa modernit toimitilat ja nykyaikaisen talotekniikan sekä 1900-luvun alkupuolen tehdastunnelman. Kiinteistössä on toimitiloja sekä suurille että pienille yrityksille. Pienimmät tilat sijaitsevat kiinteistön 4. kerroksen toimistohotellissa. Suurimmat kokonaisuudet ovat useampia tuhansia neliömetrejä. Kaikki tilat ovat tarvittaessa muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan.

 

Lindström Talo tarjoaa vuokralaisilleen myös monipuoliset palvelut, kuten aulapalvelun, ravintolapalvelut, postituspalvelun sekä kattavan valikoiman kokous- ja koulutustiloja.

 

 

Rantatie Business Park- Hermannin rantatie 8

 

Rantatie Business Park on moderni ja tyylikäs kokonaisuus Kalasataman kehittyvällä alueella. Toimitilat ovat helposti muunneltavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Kiinteistössä on tarjolla monipuoliset palvelut, kuten aulapalvelu, siivous, vartointi, kokoustilat, remontti- ja sisustussuunnittelupalvelu, lounasravintola, kahvio sekä juhla- ja cateringpalvelut.

 

Business Park koostuu kolmesta kiinteistöstä (ORIGINAL, KASVU ja LOIKKA), jotka ovat kaikki yhteydessä toisiinsa. Kohde on suhteellisen tuore kokonaisuus, jonka viimeinen osa (LOIKKA), valmistuu kevään 2019 aikana. Tämä kiinteistö on laadukkaista materiaaleista ja näyttävistä yksityiskohdista. Sitä suunnitellessa on otettu huomioon mm. ympäristöystävällisyys. Ylimpään, 7. kerrokseen rakentuu neuvottelutilat, upea kattoterassi sekä viherkatto.

 

Rantatie Business Parkista löytyy lähes 20 kokoustilaa sekä auditorio. Ergonomiaan sekä teknisiin ratkaisuihin on kiinnitetty huomiota tiloja rakennettaessa. Ravintola Lepuuttaja tarjoaa maukkaat lounaat sekä a la carte- ateriat, jotka sopivat hyvin esim. kokouslounaiksi.

 

 

Jaa kirjoitus
linkedin logo
twitter logo
facebook logo
print logo
email logo